Annuleren

Om een annulering door te geven moet je ingelogd zijn, zodra je bent ingelogd kun je aan de slag!.

Kosten annuleren

Hieronder staat alles uitgelegd omtrent de mogelijkheden tot annuleren en eventuele bijkomende kosten. Een annulering kan alleen gedaan worden door de hoofdboeker.

 

Busticket:
Een busticket kan uiterlijk 31 dagen voor de aanvang van de Reis kosteloos geannuleerd worden. Na het verstrijken van deze periode hanteert Party-vervoer.nl onderstaande staffel: 

  1. Annulering tussen de 30 - 15 dagen voor de aanvang van de Reis: 50% van de Reissom, met een minimum van € 10,00 per Reiziger. 
  2. Annulering tussen de 14 - 7 dagen voor de aanvang van de Reis: 75% van de Reissom,  met een minimum van € 12,50 per Reiziger.  
  3. Annulering 6 dagen of korter voor de aanvang van de Reis: 100 % van de Reissom, met een minimum van € 15,00 per Reiziger.  

 

Combiticket:
Combitickets bestaan uit een entreeticket en een busticket. Combitickets gekocht tijdens een pre order en/of exclusieve (extra) verkoop kunnen niet geannuleerd worden. Combitickets gekocht tijdens een reguliere verkoop kunnen gedeeltelijk geannuleerd worden. Het afnemen van een entreeticket blijft verplicht, deze kan nooit geannuleerd worden.

  1. Annulering 31 of meer dagen voor de datum van de Reis: € 7,50 per busticket.
  2. Annulering tussen de 30-15 dagen voor de aanvang van de Reis: 50 % van elk busticket, met een minimum van € 10,00 per persoon
  3. Annulering tussen de 14 - 7 dagen voor de aanvang van de Reis: 75% van elk busticket, met een minimum van € 12,50 per Reiziger.  
  4. Annulering 6 dagen of korter voor de aanvang van de Reis: 100 % van elk busticket, met een minimum van € 15,00 per Reiziger.

 

Doorverkopen
Je mag je combiticket(s) doorverkopen. Vergeet niet de wijziging door te geven wanneer je een combiticket aan iemand doorverkoopt. Doe je dit niet dan kan diegene geen toegang krijgen tot de bus. De boeking blijft altijd op jouw naam staan.  

 

Geld retour
Wanneer je een annulering doorgeeft en je nog geld terug krijgt, dan kun je dit binnen 10 werkdagen verwachten vanaf het moment dat de annulering door ons is bevestigd per e-mail. 

Partnerswit