organiseerTop

Een bus organiseren

Super dat jij interesse hebt om een eigen busreis te organiseren. Wij zullen je hieronder uitleggen waarom een busreis organiseren met Party-vervoer.nl zo easy en leuk is! Wil je direct organiseren, vul dan het bovenstaande formulier in.

Wordt jij onze nieuwe enthousiaste topper?

Onze nieuwe topper? Ja, onze nieuwe topper! Want wanneer jij je eigen busreis organiseert via Party-vervoer.nl dan ga jij mensen enthousiast maken voor jouw bus! Je bent een promotor, propper, flirter, organisator en trotse busleider van party-vervoer.nl! In overleg met ons bepaal jij zelf de opstapplaatsen, vertrektijden, het soort bus, het aantal personen, de mensen die bij jou in de bus komen. Kortom; jouw bus, jouw feestje!

organiseerTopper
organiseerBeloning

Aantrekkelijke beloningen

Inzet wordt rijkelijk beloond op www.party-vervoer.nl. Wij zijn blij dat jij ons helpt om de gezelligste bussen te organiseren en vinden dat daar ook wat tegenover mag staan. Partygeld, festivaltickets, bustickets en festivalmunten. Het is een greep uit de vele beloningen die wij voor jou als organisator van een eigen busreis aan kunnen bieden. Per evenement verschilt de beloning. Nieuwsgierig? Neem dan eens contact met ons op.

Combitickets aanbieden voor je eigen bus

Wij zijn partner van diverse evenement organisatoren. Denk hierbij aan b2s, Q-Dance, Par-t, Lose Your Mind, Absolutely Fresh en nog veel meer. Hierdoor kunnen wij voor bijna alle evenementen combitickets aanbieden en vaak ook nog met KORTING! Voor events die snel uitverkocht raken bieden we vaak ook een pre order. Dit houdt in dat je al voor de officiƫle voorverkoop je tickets kunt reserveren. Geen gestress meer tijdens de reguliere kaartverkoop! Op deze manier profiteer je dus van (eventuele) combikortingen en kun jij je eigen mensen verzekeren van een entreeticket voor het evenement.

organiseerCombi
organiseerRegelen

Wij verzorgen het registeren van boekingen en betalingen

Hou je alleen bezig met de leuke aspecten van het organiseren. Wanneer je een busreis organiseert ontvang je een unieke pagina op onze app en website die speciaal voor jouw busreis is gemaakt. De link van deze pagina kun je naar iedereen doorsturen, gebruik hiervoor bijvoorbeeld Whatsapp, Facebook, Twitter, Instagram, email en ga nog maar even zo door. Jij hoeft zelf dus geen saaie werkzaamheden te verrichten zoals passagierslijsten bijhouden en betalingen innen. Dit gebeurd namelijk allemaal via Party-vervoer.nl. De boekingen en betalingen worden altijd direct verwerkt en zijn dus altijd actueel en zichtbaar op onze website.

Pas zelf boekingen aan of voeg mensen toe aan jouw bus

Als organisator is het vervelend als je afhankelijk bent van een ander, wij begrijpen dat en hebben daar de perfecte oplossing voor. Jij krijgt speciale rechten op de website. Op deze manier krijg jij inzage in de inschrijvingen en betalingen voor jouw eigen bus, je kan dus volledig zelfstandig handelen! Wil jij graag contact leggen met iemand die zich voor je bus heeft ingeschreven maar heb je geen contactgegevens? Dan kun je de boeking van de betreffende persoon bekijken en contactgegevens inzien! Wil je een boeking wijzigen? Dan kun jij dat zelf aanpassen via je pc of mobiel op een moment wanneer het jou uitkomt zonder dat je ons nodig hebt!

organiseerBeheer
organiseerVullen

Indien gewenst helpen wij je met het opvullen van de bus

Een bus organiseren kan iedereen, maar niet iedereen kan genoeg mensen bij elkaar regelen om een bus ook daadwerkelijk vol te krijgen zodat deze door kan gaan! Wanneer jij een busreis organiseert via Party-vervoer.nl heb je sowieso al meer kans om je bus te vullen omdat er elke dag mensen kijken op de website en onze app. Toch kan het voor komen dat je niet genoeg mensen kan vinden die mee willen met jouw bus. Dat is vervelend want van een bus annuleren wordt niemand vrolijk van. Wij zullen er alles aan doen om de bus aan te vullen zodat deze gewoon door kan gaan en iedereen blij is.

Ben je er klaar voor en wil je graag een bus organiseren?

Wij vinden het enorm belangrijk dat de organisatie goed wordt verzorgd en de kwaliteit hoog blijft. Jij als organisator van een eigen busreis draagt daar natuurlijk aan bij en willen daarom van te voren eerst met jou in contact komen. Wanneer jij een busreis wilt organiseren kun je het bovenstaande formulier invullen of op de website een aanvraag plaatsen. Na je aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen!

organiseerBusOrganiseren

Partnerswit