Nieuws

28 september 2017

HEADHUNTERZ IS BACK!

2017 09 30 Return Of Headhunterz nieuwsbericht

Terug van weg geweest, HEADHUNTERZ! Na een afwezigheid van ongeveer drie jaar is de man die ontzettend veel heeft betekent in de groei van Hardstyle land terug op eigen bodem. Dit wordt komende zaterdag groots gevierd in een uitverkocht Ziggo Dome. Nooit eerder verkocht een Hardstyle artiest alleen de Ziggo Dome uit. Dit belooft dus een groot spektakel te worden! Heb je nog geen vervoer? Boek dan nu de aller laatste plaatsen en zorg dat je erbij bent. 

23 augustus 2017

LAATSTE PLAATSEN MYSTERYLAND

2017 08 26 MysterylandFB

Komend weekend staat Mysteryland op de party planning. Mysteryland is een van de oudtse Dance Festivals van Nederland, met dit jaar een oude bekende stage, namelijk de Thunderdome stage! Hier kun je twee dagen maximaal ouderwets gaan rammen. Verder natuurlijk weer een te gekke Q-Dance stage, een te gekke Mainstage en vele andere bekende concepten als Vunzige Deuntjes, Milkshake, Spinnin Sessions en KrisKross. Boek nu de laatste plaatsen in een van onze bussen!

26 juli 2017

GEZOCHT! HBO STAGIAIR(E)

Stagiaire gezocht nieuwsbericht

GEZOCHT! HBO Student, leerjaar 3, die zijn/haar actieve stage bij Party-vervoer.nl zou willen vormgeven. Wij zoeken een student in de richting van communicatie, marketing en/of events. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn het bijhouden van onze social media kanalen, schrijven van nieuwsberichten en blogs, het uitwerken, implementeren en uitvoeren van diverse communicatiestukken. Verder gaat hij/zij zich bezig houden met diverse marketingwerkzaamheden in, op en random festivals en onze busreizen. Tevens staan wij altijd open voor jouw eigen ideeën!

 

06 juli 2017

FATALITY 91% UITVERKOCHT

2017 07 22 Fatality Outdoor Nieuwsbericht

Over twee weken gaan we knallen op Fatality Outdoor! Fatality is 100% pure RAW Hardstyle. Met 4 area's van onder andere Nightbreed, Spoontech en Gearbox kom je maximaal aan je trekken. Uiteraard is er dan nog de mainstage met helden als Radical Redemption, Crypsis, War Force, Sub Sonic en nog veel meer! Ga jij hierheen en/of wil je nog mee? Boek dan nu bus- of combitickets met € 4,00 KORTING!! Ga jij met een grote groep? Organiseer dan een eigen busreis en kom in aanmerking voor een GRATIS COMBITICKET!

06 juli 2017

DREAMFIELDS LAATSTE PLAATSEN

2017 07 08 Dreamfields tbt

Komend weekend staat onder andere Dreamfields op de planning. Dreamfields telt 6 prachtige stages met de dikste House, EDM, Hardstyle, Raw, Cross Over en Feestmuziek. En natuurlijk super veel leuke attracties, lekker eten en heel veel show & entertainment! Boek nu de laatste bustickets in een van onze (party)bussen. VOL = VOL mensen!!

Contact informatie

GTP Partyvervoer

Adres: 
Lipperkerkstraat 279e
7533 AB Enschede

Kvk nummer:
55769241

Email:
Stuur een bericht via een vraag stellen, op deze manier krijg je het snelst antwoord.

 

Telefoon:
085 303 28 77

  • Bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur.
  • Via dit nummer is het niet mogelijk om bus of combitickets te boeken.

 

 

 

Partnerswit