Veelgestelde vraag

Is het mogelijk om een boeking te annuleren?

Ja het is mogelijk om een boeking te annuleren. Er zijn verschillende regels voor het annuleren van combitickets en bustickets.

 

Bustickets annuleren
Bustickets kunnen uiterlijk 31 dagen voor een event kosteloos geannuleerd worden. Na het verstrijken van deze periode hanteren wij onderstaande termijnen.

  • Annuleer jij je tickets 30 - 15 dagen voor het event, dan wordt er 50% van de totaalsom in rekening gebracht, met een minimum van € 10,00 per persoon. 
  • Annuleer jij je tickets 14 - 7 dagen voor het event, dan wordt er 75% van de totaalsom in rekening gebracht, met een minimum van € 12,50 per persoon. 
  • Annuleer jij je tickets 6 dagen voor het event of later, dan dient de gehele boeking voor 100% betaald te worden, met een minimum van € 15,00 per persoon.    

 

Uiteraard is het wel mogelijk om je bustickets door te verkopen. Vergeet niet de wijziging door te geven wanneer je een ticket aan iemand doorverkoopt.

 

Combitickets annuleren
Combitickets kunnen geannuleerd worden echter gelden er wel verschillende regels. Combitickets gekocht tijdens een pre order kunnen niet geannuleerd worden, je dient het gehele combiticket te betalen. Dit om misbruik te voorkomen. Combitickets gekocht buiten een pre order kunnen deels geannuleerd worden, het afnemen van een entreeticket is verplicht, deze kan nooit geannuleerd worden. Het busticket kan je wel annuleren, hiervoor gelden onderstaande regels.

 

Annuleer je uiterlijk 31 dagen voor een event dan zijn de kosten € 7,50 per ticket dat geannuleerd wordt + de kosten voor het entreeticket. Na het verstrijken van deze periode hanteren wij onderstaande termijnen.

  • Annuleer jij je tickets 30 - 15 dagen voor het event, dan wordt er 50% van ieder busticket in rekening gebracht, met een minimum van € 10,00 per persoon + de kosten van het entreeticket. 
  • Annuleer jij je tickets 14 - 7 dagen voor het event, dan wordt er 75% van ieder busticket in rekening gebracht, met een minimum van € 12,50 per persoon + de kosten van het entreeticket. 
  • Annuleer jij je tickets 6 dagen voor het event of later, dan dient ieder busticket voor 100% betaald te worden, met een minimum van € 15,00 per persoon + de kosten van het entreeticket.    

 

Doorverkopen
Je mag je combiticket(s) doorverkopen. Vergeet niet de wijziging door te geven wanneer je een combiticket aan iemand doorverkoopt. Doe je dit niet dan kan diegene geen toegang krijgen tot de bus. De boeking blijft altijd op jouw naam staan.  

 

Geld retour
Wanneer je een annulering doorgeeft en je nog geld terug krijgt, dan kun je dit binnen 10 werkdagen verwachten vanaf het moment dat de annulering door ons is bevestigd per e-mail. 

 

Geef hier je wijziging door

 

Geef hier je annulering door

 

Contact informatie

GTP Partyvervoer

Adres: 
Lipperkerkstraat 279e
7533 AB Enschede

Kvk nummer:
55769241

Livechat / E-mail:
Tijdens kantoortijden krijg je het snelst reactie via onze Livechat.
Buiten kantoortijden kan je via die weg een vraag achterlaten waar we via e-mail op zullen reageren.

 

Telefoon:
085 303 28 77

  • Bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 13:00 en van 13:30 tot 17.30 uur.
  • In noodgevallen zijn wij ook bereikbaar tijdens onze reizen.
  • Via dit nummer is het niet mogelijk om bus of combitickets te boeken, annuleren en/of wijzigen.

 

 

 

Partnerswit