groepsfoto Dominator 2014 boeking cyclus 7

 

Welkom bij Party-vervoer.nl, de leukste vervoerder van Nederland! Op deze website boek je simpel en snel jouw bustickets in een van onze gezellige (party) bussen! Hieronder geven we een uitleg over de voordelen en mogelijkheden bij Party-vervoer.nl. Ben je met een grote groep (minimaal 20 personen)? Organiseer dan eens je eigen busreis en profiteer van alle voordelen en leuke beloningen.


boeking cyclus 3

Combitickets en Pre-orders  
Voor veel evenementen bieden wij combitickets (entreeticket + busticket) en pre-orders. Dit houdt in dat je al voor de start van de officiele voorverkoop van een evenement je combiticket kan reserveren. Op deze manier hoef je niet te stressen bij de kaartverkoop en ben jij zeker van je entreeticket en het gezelligste vervoer. Afhankelijk van het evenement bieden wij vaak ook een combikorting!


boeking cyclus 2

Later betalen service
Wil jij dolgraag naar dat ene feestje maar heb je helaas even geen geld? Bij ons kun je een boeking plaatsen en later betalen. Dit geldt voor zowel bustickets als combitickets (bus + entree). Per evenement hanteren wij diverse deadlines, wij verwachten dat je voor deze deadline de betaling hebt voldaan. Na het verstrijken van de deadline is het alleen nog mogelijk om te boeken door middel van een directe betaling. Je vindt de deadlines in de prijslijst en in de bevestigingsmail die je krijgt na je boeking. 

boeking cyclus 4

Geen handelingskosten en groepskorting
De prijzen zoals genoemd op de site zijn ook de prijzen die je betaald. Wij hanteren geen onnodige boekingskosten of handelingskosten en bieden scherpe prijzen. Het enige wat wij vragen is € 1,25 per inschrijving aan transactie kosten (voor iDEAL). Het is mogelijk om meerdere personen in één boeking te plaatsen. Op deze manier kun jij de transactiekosten beperken tot een minimum. Vanaf 10 personen geven wij ook een groepskorting, dus NOG MEER VOORDEEL!


boeking cyclus 5 Busorganisatoren en busleiders!
Wij streven het na om voor elke busreis die wordt georganiseerd een busleider aan te stellen. Deze busleider is net als jij een bezoeker van het evenement en is mede passagier in de bus. De busleider is jouw aanspreekpunt voor alle vragen vlak voor en tijdens de busreis. Deze persoon kan je helpen bij al je vragen. Heb je bijvoorbeeld een boeking geplaatst en wil je deze wijzigen? Dan kan je contact opnemen met de busleider, hij of zij kan de aanpassing in het systeem doorvoeren. Wil jij ook een busreis organiseren en busleider worden van je eigen bus? Check dan eens de pagina voor organiseren en profiteer van alle voordelen!

boeking cyclus 6

Bekijk passagierslijsten en bepaal zelf in welke bus je komt
Nadat je bent ingelogd op de website is het mogelijk om per bus de passagierslijst te bekijken. Deze lijsten zijn afgeschermd van het internet en alleen toegankelijk voor andere website gebruikers. De passagierslijsten worden 24/7 automatisch bijgewerkt en zijn altijd up to date. Op deze manier kun je perfect zien wie in welke bus zit en dat maakt het boeken weer een stukje makkelijker. Kun je geen bekende vinden, zit de bus al vol of kun je gewoon geen keuze maken? Kies dan onze algemene inschrijving , wij zullen jou dan in de juiste bus plaatsen.

 

Partnerswit