Nieuws

26 juli 2017

GEZOCHT! HBO STAGIAIR(E)

Stagiaire gezocht nieuwsbericht

GEZOCHT! HBO Student, leerjaar 3, die zijn/haar actieve stage bij Party-vervoer.nl zou willen vormgeven. Wij zoeken een student in de richting van communicatie, marketing en/of events. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn het bijhouden van onze social media kanalen, schrijven van nieuwsberichten en blogs, het uitwerken, implementeren en uitvoeren van diverse communicatiestukken. Verder gaat hij/zij zich bezig houden met diverse marketingwerkzaamheden in, op en random festivals en onze busreizen. Tevens staan wij altijd open voor jouw eigen ideeën!

 

06 juli 2017

FATALITY 91% UITVERKOCHT

2017 07 22 Fatality Outdoor Nieuwsbericht

Over twee weken gaan we knallen op Fatality Outdoor! Fatality is 100% pure RAW Hardstyle. Met 4 area's van onder andere Nightbreed, Spoontech en Gearbox kom je maximaal aan je trekken. Uiteraard is er dan nog de mainstage met helden als Radical Redemption, Crypsis, War Force, Sub Sonic en nog veel meer! Ga jij hierheen en/of wil je nog mee? Boek dan nu bus- of combitickets met € 4,00 KORTING!! Ga jij met een grote groep? Organiseer dan een eigen busreis en kom in aanmerking voor een GRATIS COMBITICKET!

06 juli 2017

DREAMFIELDS LAATSTE PLAATSEN

2017 07 08 Dreamfields tbt

Komend weekend staat onder andere Dreamfields op de planning. Dreamfields telt 6 prachtige stages met de dikste House, EDM, Hardstyle, Raw, Cross Over en Feestmuziek. En natuurlijk super veel leuke attracties, lekker eten en heel veel show & entertainment! Boek nu de laatste bustickets in een van onze (party)bussen. VOL = VOL mensen!!

06 juli 2017

DOMINATOR! VOL = VOL!

2017 07 15 DominatorFB

Over een dikke week is het tijd voor misschien wel het dikste Hardcore feest van het jaar! Dominator staat altijd garant voor snoei harde muziek, vette stages en mooi weer! Ga jij dit jaar ook weer naar het grootste Hardcore Festival van de wereld? Boek dan nu je bustickets in een van onze (party)bussen! Ben je met een groep liesfhebbers? Organiseer dan je eigen busreis naar Dominator en wordt rijkelijk beloond! Tot volgende week!

17 januari 2017

Supersized kingsday 2017

2017 04 27 Supersized KingsdayFB

Supersized pakt groots uit op onze Konings Birthday Bash! Vorig jaar 8 area's sterk, dit jaar een extra area erbij. Zany en Francois hebben hun beste buddy's uitgenodigd en er is een talenten stage met veelbelovende artiesten die wordt gehost door HardNews. Hopelijk mogen we dit jaar de regenlaarsjes en poncho's thuis laten, maar ook het weer mag de beukpret niet bederven. Boek je bus of combitickets bij ons! Ben je met een groep oranje brullende maten? Organiseer dan je eigen busreis naar Supersized Kingsday en wordt rijkelijk beloond!

Partnerswit