Veelgestelde vraag

Is het mogelijk om een boeking te wijzigen?

Ja, het is mogelijk om een inschrijving te wijzigen. Er zijn verschillende regels voor het wijzigen van combitickets en bustickets.

 

Ik wil graag mijn busticket(s) wijzigen
Een naamswijziging voor een busticket kan tot drie dagen voor aanvang van het evenement worden doorgegeven. Hierna dien je de wijziging door te geven bij de organisator/busleider van die busreis. 

 

Ik wil graag mijn combiticket(s) wijzigen
Wanneer je gebruik maakt van een voorinschrijving (pre order) dan kun je tot uiterlijk 24 uur voor de start van de reguliere verkoop je boeking wijzigen naar een busticket. Na het verstrijken van deze periode is het alleen nog mogelijk om een naamswijziging door te geven. Een naamswijziging kan tot drie dagen voor aanvang van het evenement worden doorgegeven en is alleen geldig na goedkeuring door ons.

 

Ik wil graag een overplaatsing aanvragen
Heb je geboekt voor de algemene inschrijving of in een van onze bussen, maar wil je graag naar een andere bus. Geef dan aan ons door naar welke bus je wil worden overgeplaatst. Dit kan via onderstaande link (klik erop en vul het formulier in). Overplaatsen kan alleen als er nog plaatsen vrij zijn. Heeft de bus een besloten inschrijving dan dien je akkoord te hebben van de organisator van de betreffende busreis en ons te voorzien van een toegangscode (deze heeft de organisator van die busreis)

 

Wil je een wijziging doorgeven? Klik dan op onderstaande link:

 

Een wijzinging doorgeven

Contact informatie

GTP Partyvervoer

Adres: 
Lipperkerkstraat 279e
7533 AB Enschede

Kvk nummer:
55769241

Email:
Stuur een bericht via een vraag stellen, op deze manier krijg je het snelst antwoord!

 

Namen regiomanagers (Bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 18.00 uur)!

Regio Noord-Nederland
Sander Kuilman
06-30401169

 

Regio Zuidoost-Nederland
Wiljan de Ruijter
06-10041163

 

Regio Oost-Nederland
Bjorn Haarman
06-52420187

 

Partnerswit