Welkom bij Party-vervoer.nl 

Hou jij van een feestje en kan dat voor jou niet vroeg genoeg beginnen en lang genoeg duren?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij creëren iedere busreis weer een heuse Pré- en Afterparty!


Over Party-vervoer.nl

Party-vervoer.nl is de party vervoerder voor en door partygangers!
Wij zijn hét platform op het gebied van Festival- en Evenementenvervoer. Wat kun je zoal bij ons?

  • Organiseer je eigen busreis en wordt rijkelijk beloond
  • Vraag een eigen opstapplaats aan en profiteer
  • Boek losse bustickets in een bus naar keuze


Soorten vervoer

Bij Party-vervoer.nl bieden wij in al onze regio’s diverse soorten vervoer aan. Onze parade paardjes zijn natuurlijk onze partybussen. In deze bussen maakt de eindbestemming niet meer uit, want the party is on the road! Knallende muziek, gekoelde dranken, live dj’s, lasers alles is mogelijk in onze partybussen. Daarnaast rijden er natuurlijk ook de velen touringcars (regulier), deze bussen zijn relatief goedkoper maar zijn niet minder gezellig! Uiteraard staat in deze bussen ook de muziek aan en mag er lekker gedronken en gefeest worden. Onze partybussen zijn niet onbeperkt. Willen jij en je vrienden met de tofste partybus mee? Organiseer dan snel je eigen busreis en reserveer je eigen partybus tijdig (dit moet echt al maanden voor het festival)!


Onze Regiomanagers

Bij Party-vervoer.nl werken we met regio’s en regiomanagers. Hierdoor hebben wij kennis en kunde in iedere regio. Onze regiomanagers kennen de regio, kennen de mensen, kennen de festivals en weten waar zij de beste bussen vandaan toveren. Op deze manier willen wij de kwaliteit van onze party reizen extra kracht bij zetten. Iedere regiomanager is persoonlijk te benaderen, dit betekend ook dat de regiomanager in nauw contact staat met alle party people uit zijn regio.

Dus heb jij een vraag? Wil jij een eigen busreis organiseren of heb je iets anders? Neem dan gerust contact op met de regiomanager uit jouw regio. Staat jouw regio er (nog) niet bij? Natuurlijk ben je dan ook welkom bij ons en kun je bij ons een eigen busreis organiseren. Neem dan willekeurig contact op met een van de regiomanagers.

bjornhaarmangoedRegio Oost-Nederland

Bjorn Haarman

sanderkuilmanRegio Noord-Nederland

Sander Kuilman

wiljan-de-ruijterRegio Zuidoost-Nederland

Wiljan de Ruijter

Partnerswit